Let op: Ivm veel aanvragen is er inmiddels een wachttijd van een aantal maanden.  Na je aanvraag zal ik je informeren over hoe lang het ongeveer zal duren.

 

Een ontwerp op maat is volledig afgestemd op jullie wensen maar toch duidelijk een echte Mause met de bijbehorende magie en de details die ervoor zorgen dat je ernaar kunt blijven kijken.

Ik kan een ontwerp pas echt persoonlijk maken als ik weet wat bij jullie past. Hiervoor zal ik je een aantal vragen stellen. Dit kan digitaal maar ook telefonisch. Hoe meer informatie ik heb, hoe persoonlijker het ontwerp kan worden.
Vervolgens zal ik eerst een schets gaan maken. Zodra jullie akkoord gaan met het idee en er een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag is gedaan, begint voor mij het echte ontwerpen. Kunst maken kost tijd. Houd er daarom rekening mee dat het vanaf deze fase nog minimaal een maand duurt voor het ontwerp af is.

Zodra ik klaar ben mail ik het plaatje in een klein formaat en met logo zodat jullie alvast kunnen zien hoe het geworden is. Uiteraard is het dan nog mogelijk om (kleine) wijzigingen of aanvullingen te laten doen.
Eenmaal tevreden, en na betaling van het volledige bedrag, ontvang je het bestand in hoge resolutie en zonder logo digitaal, samen met wat tips om het af te laten drukken. Mause drukt zelf niet af maar kan wel een korting regelen.

De prijzen van een ontwerp op maat gaan vanaf €600,- (incl BTW) en is afhankelijk van de wensen en het aantal personen/huisdieren.
Wil jij graag een echte Mause op maat aan de muur? Neem dan snel contact met mij op voor meer informatie en een offerte. Mocht er een wachtlijst zijn dan probeer ik je een zo precies mogelijke schattig te geven van wanneer je aan de beurt bent.

Wil je een ontwerp aanvragen of heb je nog vragen?

Vul onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Waar kan ik je bij helpen?

12 + 8 =

error: