De Blue Monday actie zit vol! Er kan niet meer worden ingeschreven.

 

Maandag 15 januari is het ‘Blue Monday’. De dag dat we beseffen dat de feestdagen echt voorbij zijn maar de winter nog lang duurt. Misschien is er van je goede voornemens niet veel meer over en kijk je enorm uit naar het moment dat de dagen weer lichter worden en de zon zich weer meer laat zien.

Hoe dan ook, wees niet te hard voor jezelf. Je bent de drukke periode toch maar weer mooi doorgekomen. En daarom kun je je nu inschrijven voor de Blue Monday actie. Gun jezelf zo’n mooi kunstwerk, je verdient het!

Informatie en voorwaarden

  • Aanmelden kan alleen via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Aanmelden kan tot en met dinsdag 16 januari, tenzij de actie eerder vol zit.
  • Een ontwerp kost €60,- Dat is inclusief 1 persoon.
  • In sommige plaatjes kan een extra kind of huisdier. Bij elke extra persoon of huisdier komt er €10,- bovenop de prijs.
  • De plaatjes worden niet aangepast, tenzij anders aangegeven. 
  • Als je je hebt ingeschreven ontvang je vanaf maandag 15 januari de uitleg via de mail.  Zodra je de uitleg hebt ontvangen heb je 14 dagen om de foto’s aan te leveren.
  • Foto’s kunnen gemaakt worden met een (spiegelreflex) camera of met een goede telefoon.
  • Zodra ik het plaatje bewerkt heb ontvang je deze in het klein en met logo in de mail, samen met de factuur. Na betaling ontvang je de afbeelding zonder logo en in hoge resolutie digitaal. Mause fotografie drukt zelf niet af!

Time for bath

 

Aantal personen: In dit plaatje kan maximaal 1 persoon.

Opmerkingen: Wees gerust, je hoeft geen blootfoto’s te sturen 😉 Ik laat in de uitleg zien hoe ik dit gedaan heb. Bellenblazen zoals in het voorbeeld mag maar hoeft niet. 

De icoontjes in de zeepbel kunnen vervangen worden door een ander persoonlijk item. Hier moet je dan zelf een foto van meesturen.

Verhouding: vierkant

Tree full of books

 

Aantal personen: In dit plaatje past 1 persoon in de boom, zoals in het voorbeeld. In de achtergrond kunnen nog kinderen/huisdieren toegevoegd worden, met een maximum van 4 totaal. Elke extra persoon/huisdier is €10,-

Verhouding: 3:4

Coffee time

 

Aantal personen: In dit plaatje kan maximaal 1 persoon.

Verhouding: vierkant

 

Tea time

 

Aantal personen: In het kopje past 1 persoon. Op het schoteltje kan een extra (klein) kind toegevoegd worden, zoals in het voorbeeld. Hiervoor betaal je €10,- extra.

Aanpassingen: De tekst op het labeltje van het theezakje mag aangepast worden.

Verhouding: vierkant

High tea

 

Aantal personen: In dit plaatje passen maximaal 1 volwassene en 1 (klein) kind of huisdier. Voor het kind/huisdier betaal je €10,- extra.

Aanpassingen: De tekst op het labeltje van het theezakje mag aangepast worden.

Verhouding: 3:4

Coffee to glow

 

Aantal personen: In dit plaatje kan maximaal 1 persoon.

Verhouding: 3:4

error: