Is er iemand bijna jarig of komt er een jubileum aan? Hoe leuk is het dan om een plaatje met een cijfer te laten maken! Je kunt deze dan bijvoorbeeld versturen als uitnodiging of laten afdrukken als wanddecoratie. Zelf heb ik het cijfer van mijn zoon op een fototaart laten maken, dat was ook een succes!

Zo werkt het:

Je kunt kiezen uit de cijfers 0 tot en met 9 of een combinatie hiervan. Geef je voorkeur duidelijk door via het contactformulier. Vervolgens krijg je van mij via de mail een uitleg toegestuurd voor het maken van de benodigde foto’s. Nadat ik de foto’s heb goedgekeurd verwerk ik deze in het plaatje. Je krijgt het resultaat in het klein toegestuurd en na betaling van de factuur ontvang je het plaatje digitaal, in grote resolutie.

Kosten:

Een plaatje met 1 of 2 cijfers kost €60,- euro. Dit is inclusief 1 persoon/ dier en 2 persoonlijke items.
Elke extra persoon/ huisdier wat toegevoegd moet worden kost €10,- (zonder items). Bij elk extra item (om de kaart nog persoonlijker te maken) komt er €5,- euro bovenop de prijs.

Voorwaarden:

• De cijfers en de achtergrond worden niet aangepast. Wél is het mogelijk om items toe te voegen.
• Om het plaatje, naast de persoonlijke items, verder op te vullen kun je ook nog kiezen uit een aantal extra items, met een maximum van 3. Deze zijn gratis en kun je via het contactformulier doorgeven. Waar je uit kunt kiezen kun je lezen onder de voorbeeldfoto’s hieronder.
• Je kunt er ook voor kiezen 1 persoon meerdere keren in het plaatje te zetten, zoals in het voorbeeld met mijn dochter. Ook dit geldt als een extra persoon.
• De verhouding voor een afbeelding met 1 cijfer is vierkant. De verhouding voor een afbeelding met 2 cijfers is 3:4
• Wil je meer cijfers in een kaart, bijvoorbeeld bij een 12,5 jarig jubileum dan heeft elk extra cijfer een meerprijs van €15,-. De verhouding van de kaart wordt dan 1:2
• Zorg dat de foto’s uiterlijk 3 weken vóór de benodigde datum aangeleverd (en goedgekeurd) zijn. Mocht je willen afdrukken dan raad ik je aan nog wat eerder aan te vragen.
• Na goedkeuring van de foto’s heeft Mause 7 werkdagen de tijd om het plaatje te bewerken. Hou daar dus rekening mee als je ook nog tijd wilt hebben om af te drukken.
• Mause drukt zelf niet af. Je ontvang het plaatje digitaal in grote resolutie.

Gratis extra items:

Je mag bij je aanvraag aangeven welke extra items je in het plaatje wil hebben. Deze zijn gratis, tot een maximum van 3. Wil je er meer dan komt er €5 bovenop de prijs. Het is niet mogelijk om gratis items te vervangen voor persoonlijke items, ze zijn enkel als extra toevoeging bedoeld. In de voorbeelden kun je zien hoe ik deze items gebruikt heb.

• Ladder: Er wordt een ladder geplaatst op een logische plek (dus in de buurt van de persoon).
• Knikkers: er worden, net als in het voorbeeld 3 knikkers aan de achtergrond toegevoegd. (dit telt als 1 item)
• Lantaarn: Er wordt een lantaarn in het cijfer geplaatst, welke licht geeft. Dit heeft altijd een mooi effect.
• Dieren: Je kunt kiezen uit (roof)vogels, eekhoorns, konijnen, vossen, egels, kameleons, vlinders en andere insecten. Elk dier telt als 1 item, daarin maakt grootte geen verschil. Wil je een ander dier wat hier niet tussen staat, vraag dan even naar de mogelijkheden. Let op: Dit geldt niet voor foto’s van eigen huisdieren.
• Ballonnen: Er worden 2 ballonnen in de lucht toegevoegd. Dit geldt als 1 item. Voorkeur voor kleuren mag je aangeven.
• Oude boeken: Je kunt kiezen voor een enkel boek of een stapel (zoals in het voorbeeld te zien is). Dit geldt beide als 1 item.
• Papier: Er wordt een muziekblad toegevoegd. Deze kan zweven of op de grond liggen.
• Cadeautje: Er wordt een pakje in het cijfer gezet. De kleur mag je zelf aangeven.


Geef je keuze voor je cijfer(s) via het contactformulier aan mij door. Geef ook door hoeveel extra personen/ persoonlijke items je wilt toevoegen en voor welke gratis items je kiest. Ik neem zsm contact met je op. Hou ook je spam even in de gaten. Soms wil de mail nog weleens daarin terechtkomen.

error: